Een business plan opstellen sollicitatie

Aanspreken op gedrag — Spreekt de ander aan op de afspraken die gemaakt zijn over gewenst gedrag in diens taak, rol of functie. Accuratesse — Langdurig en effectief kunnen omgaan met detailinformatie. Anticiperen — Weet kritische situaties tijdig te onderkennen en hierop adequaat in te spelen. Voorkomt dat zaken uit de hand lopen door tijdig maatregelen te nemen.

Een business plan opstellen sollicitatie

Werkvoorbereider Limburg Over Matexi Sinds zijn oprichting in biedt Matexi aan iedereen de kans om een betaalbare, duurzame en kwaliteitsvolle woning aan te schaffen. Met ruim medewerkers ontwikkelt Matexi momenteel buurten in steden en gemeenten. Matexi realiseert zo een duizendtal woningen en appartementen per jaar.

Voor Matexi Hasselt zoeken we een Werkvoorbereider. Werkvoorbereiding Als werkvoorbereider sta je in voor de aanvraag, opvolging en vergelijking van offertes van leveranciers en onderaannemers. Dankzij deze vergelijking van materialen en leveranciers ben je in staat om, in samenspraak met de Projectingenieur, de juiste keuzes te kunnen maken.

Aan de hand van meetstaten voeg je tevens bestellingen toe in SAP en koppel je deze bestellingen aan de correcte onderaannemers en leveranciers. Ook voor heel specifieke bouwkundig-administratieve taken rekenen we op de werkvoorbereider: Daarbij volg je het aanbod op de markt nauwgezet op en overleg je regelmatig met het team constructie.

Calculaties Naast het luik werkvoorbereiding sta je in voor het uitvoeren van technische berekeningen en kostprijscalculaties om aldus een juiste en gedetailleerde input te verkrijgen voor het bepalen van de bouwkost van projecten.

Zo help je mee de rendabiliteit van de projecten te garanderen. Je beschikt minimum over een Bachelor Bouwkunde en kan reeds een eerste werkervaring voorleggen.

een business plan opstellen sollicitatie

Je bent administratief en organisatorisch sterk. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands. Kennis van het Frans is een pluspunt maar geen noodzaak. Je kan zeer goed overweg met excel.

Tasks Treasury Manager

Kennis van Autocad is een troef. Je bouwt samen met het Constructie team aan het realiseren van vastgoedprojecten binnen de regio Limburg. Naast een brutoloon biedt Matexi een waaier aan extralegale voordelen, inclusief bedrijfswagen. Je krijgt ook voldoende coaching en opleiding dankzij onze Matexi Academy.

Competenties: Overzicht van competenties (vaardigheden) inclusief toelichting.

Business Controller Over Matexi Sinds zijn oprichting in biedt Matexi aan iedereen de kans om een betaalbare, duurzame en kwaliteitsvolle woning aan te schaffen. Je werkt deels vanuit het hoofdkantoor in Waregem en deels vanuit de Vlaamse regiokantoren.

Je vervoegt een team van 8 personen. Je staat in voor het opstellen van investeringsdossiers zodat de Directie over een correct en volledig dossier beschikt om hierop de investeringsbeslissingen te baseren. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van budget- en controlesystemen om afwijkingen in de vooropgestelde budgetten of de te volgen procedures tijdig op te sporen en bij te sturen.

Je bespreekt de projectforecasts met de business. Je challenget hen in de vooropgestelde constructie- aankoop- en verkoopbudgetten, en stuurt bij waar nodig. Ervaring in de bouwsector of projectbusiness is een extra troef.

Je beschikt over sterke analytische skills en een gezonde kritische ingesteldheid. Je hebt een dynamische, mature persoonlijkheid.

een business plan opstellen sollicitatie

Je woont bij voorkeur centraal in Vlaanderen, om je zo op een vlotte manier te kunnen verplaatsen naar de regiokantoren. Aanbod Je maakt deel uit van een snelgroeiende onderneming met ruimte voor opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Jouw loon wordt aangevuld met een mooi pakket aan extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, verzekeringen, groepsbonus en bedrijfswagen. Zowel ons hoofdkantoor als onze regionale kantoren zijn vlot bereikbaar, steeds vlak aan de autosnelweg.

HR Business Partner About Matexi Matexi offers everyone an opportunity to acquire affordable, sustainable and quality housing since it was founded in Under the motto, "Welcome to the neighbourhood," Matexi creates neighbourhoods that serve as inspiration to get more out of life—together.Bij een van onze huidige projecten ondersteunen we de brancheorganisatie voor de baksteenindustrie (CBA) in Zuid-Afrika bij het verduurzamen van hun branche.

Eén van de onderdelen van het project is het opstellen van een langlopend actieplan voor het CBA om . Voorbeeld van een Engels CV, ook wel resumé genoemd.

Meest recente berichten

Het sjabloon kun je downloaden om eenvoudig een professioneel cv te schrijven met een internationale lay-out. skills gained from managing a large distribution center as well as founding and managing a multi-million dollar business. Education. - Management science, Nyenrode.

Verantwoordelijk voor de coördinatie van het opstellen van de financiële plannen (Business Plan, Jaarplan) voor Wholesale &Operations. Zowel het proces als de inhoud, afstemming met KPN Corporate Control, andere Business Units en Business Control W®ardbouddhiste.com: All-round senior manager.

. Elk voorstel tot benoeming of herbenoeming van een bestuurder door de Algemene Vergadering – ook deze die uitgaan van de Aandeelhouders -, wordt vergezeld van een aanbeveling door de Raad van Bestuur, gebaseerd op het advies van het Benoemingscomité, rekening houdend met de noden van de Vennootschap en overeenkomstig de door de Raad van.

Allround in efficiency. PCS is sinds de oprichting in uitgegroeid tot een allround meet- en regeltechnisch regardbouddhiste.com complete dienstverlener die, voor elk actueel vraagstuk een passende totaaloplossing kan bieden.

Do you need help developing your business plan in the Netherlands? The Netherlands Foreign Investment Agency (NFIA) supports foreign businesses that aim to expand their activities to the Netherlands.

The website of the NFIA, regardbouddhiste.com, has information about investing in the municipality of Deventer. Studying.

Ascension Health Specialist - Quality Management Job Opening in Amsterdam, NY | Livecareer